Przegrzebki Morskie Z Warzywnym Ragoût

Przegrzebki Morskie Z Warzywnym Ragoût
Jeśli 1,91 zł za porcję spada w budżecie, przegrzebki morskie z Ragoût warzyw może być wybitny bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka groszku cukrowego, gałązki tymianku, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, Ragoût Warzywny, oraz Harvest-Ragout Warzywny.

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Rochioli Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn