Przegrzebki morskie z grzybami i Sherry
Ten przepis służy 4. Jeśli 2,12 zł za porcję spada w budżecie, przegrzebki morskie z grzybami i Sherry może być doskonały bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, pieprzu, grzybów cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przegrzebki z polentą, grzybami, Sherry i natką pietruszki, Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, oraz Pieczarki z czosnkiem i Sherry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pat przegrzebki suche i posypać pieprzem i 1/4 łyżeczki soli.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować przegrzebki, obracając się raz, aż rumiane dobrze i po prostu gotowane przez, 5 do 7 minut łącznie.
Przełożyć na talerz i luźno przykryć.
Podgrzać 2 łyżki masła na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć grzyby, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół.
Dodać szalotki i czosnek i sauté, mieszając, 2 protokół.
Dodaj Sherry, ocet, sos sojowy i pozostałe 1/4 łyżeczki soli i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół.
Pozostałe 2 łyżki masła pokroić na małe kawałki.
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z masłem, aż włączone. SOS łyżka na przegrzebki.