Przegrzebki morskie z grzybami i Sherry

Przegrzebki morskie z grzybami i Sherry
Ten przepis służy 4. Jeśli 2,12 zł za porcję spada w budżecie, przegrzebki morskie z grzybami i Sherry może być doskonały bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, pieprzu, grzybów cremini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Przegrzebki z polentą, grzybami, Sherry i natką pietruszki, Pieczone przegrzebki morskie z chrupiącą polewą bezglutenową, oraz Pieczarki z czosnkiem i Sherry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pat przegrzebki suche i posypać pieprzem i 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
PieprzPieprz
SólSól
2
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować przegrzebki, obracając się raz, aż rumiane dobrze i po prostu gotowane przez, 5 do 7 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Przełożyć na talerz i luźno przykryć.
4
Podgrzać 2 łyżki masła na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie podsmażyć grzyby, mieszając od czasu do czasu, aż złoty, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać szalotki i czosnek i sauté, mieszając, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
CzosnekCzosnek
6
Dodaj Sherry, ocet, sos sojowy i pozostałe 1/4 łyżeczki soli i gotuj na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
SólSól
7
Pozostałe 2 łyżki masła pokroić na małe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
8
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z masłem, aż włączone. SOS łyżka na przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
MasłoMasło
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn