Przegrzebki i awokado Tostadas
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać przegrzebek i awokado tostadas spróbować. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 52 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, paprykę, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Przegrzebek Tostadas, Ceviche z awokado i przegrzebka, oraz Grillowana Sałatka z awokado i przegrzebka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć kolendry i zieleni w średniej misce. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Awokado rozgnieść w średniej misce i wymieszać ze skórką z limonki, sokiem z limonki i 1/4 łyżeczki soli. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Połączyć kminek, papryka, pieprz cayenne, a pozostałe 1/4 łyżeczki soli w małej misce.
Posypać przegrzebki po obu stronach mieszanką przyprawową.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj przegrzebki i gotować około 1 minutę z każdej strony lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste.
Rozłóż zarezerwowaną mieszaninę awokado równomiernie na chipsach tortilla; top z mieszanką kolendry. Top każdy z połówką przegrzebka.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.