Przegrzebki glazurowane cytrusami z salsą z awokado

Przegrzebki glazurowane cytrusami z salsą z awokado
Przepis cytrusowe szkliwione przegrzebki z awokado Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz przegrzebki morskie, oliwa z oliwek, kolendra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Łosoś glazurowany miodem z cytrusową salsą awokado, Przegrzebki z salsą z awokado, oraz Przegrzebki Z Salsą Z Awokado.

Instrukcje

1
Aby przygotować przegrzebki, podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Połączyć pierwsze 3 składniki w misce; wrzucić dobrze.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodaj przegrzebki na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Aby przygotować glazurę, połącz sok z limonki i następne 7 składników (sok z limonki przez 1 ząbek czosnku) w małej misce; wymieszaj trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Dodaj mieszaninę soku do patelni. Gotować 7 minut lub aż glazura staje się błyszcząca i zaczyna zagęszczać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Skropić glazury cytrusów nad przegrzebki; dodać zieloną cebulę i 1/4 szklanki kolendry. Dobrze rzucaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
8
Aby przygotować salsę, połącz posiekanego pomidora i pozostałe składniki z wyjątkiem sałaty; dobrze Wrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
9
Podawać na liściach sałaty Bibb, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Sałaty MaślanejLiście Sałaty Maślanej

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweobrane awokado pokrojone w kostkęobrane awokado pokrojone w kostkę0warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)0warzywo (np. szpinak)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża kolendradrobno posiekana świeża kolendra1porcja startego parmezanudrobno posiekana świeża kolendradrobno posiekana świeża kolendra1porcja startego parmezanustarty obrany świeży imbirstarty obrany świeży imbir1ząbek czosnku, rozgniecionyząbek czosnku, rozgnieciony1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana zielona cebulaposiekana zielona cebula0warzywo (np. szpinak)pieprz czerwony mielonypieprz czerwony mielony2Spód: okruszki z herbatników graham1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1porcja startego parmezanuposiekany pieprz Jalapenoposiekany pieprz Jalapeno2Spód: okruszki z herbatników grahamświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1porcja startego parmezanuświeży sok z limonkiświeży sok z limonki1warzywo (np. szpinak)steki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreosteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok pomarańczowyświeży sok pomarańczowy1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany pomidor śliwkowyposiekany pomidor śliwkowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana czerwona cebuladrobno posiekana czerwona cebula0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody0warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody680papryka habaneroprzegrzebki morskie, przecięte na pół poziomoprzegrzebki morskie, przecięte na pół poziomo

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn