Przegrzebek z makaronem
Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Przegrzebek i makaron wrzucić może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz przegrzebki bay, marchew, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pat ' s Pasta Toss, Muszka Makaron Toss, oraz Kale Makaron Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać margarynę.
Umieść na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodaj seler i następne 4 składniki; smażyć, aż chrupiące-miękkie.
Dodaj przegrzebki i dalej 5 składników; gotować 5 do 7 minut lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste, mieszając od czasu do czasu.
Umieść makaron w dużej misce do serwowania; dodać mieszaninę przegrzebek, i wrzucić delikatnie.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Od A do Z Chardonnay]()
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.