Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Przegrzebek i makaron wrzucić może być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 120 kalorii. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz przegrzebki bay, marchew, grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pat ' s Pasta Toss, Muszka Makaron Toss, oraz Kale Makaron Toss dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; dodać margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Margaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Umieść na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
3
Dodaj seler i następne 4 składniki; smażyć, aż chrupiące-miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Seler
4
Dodaj przegrzebki i dalej 5 składników; gotować 5 do 7 minut lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
5
Umieść makaron w dużej misce do serwowania; dodać mieszaninę przegrzebek, i wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.