Przegrzebek - Papaja Seviche
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Przegrzebek-papaja Seviche może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kolendry, jalapeño, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Przegrzebek - Papaja Seviche, Przegrzebek Seviche, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki papai; scoop się nasiona, zastrzegając 2 łyżki. Papaję obrać i pokroić w kostkę; odstawić.
Umieść zarezerwowane nasiona papai, sok z papai i następne 7 składników w blenderze. Zmiksować przez 1 minutę. Po uruchomieniu blendera powoli dodawać oliwę z oliwek; miksować przez 30 sekund. Miarka się nasiona wanilii, i dodać do mieszaniny; wymieszać.
Umieść przegrzebki w dużej misce ze stali nierdzewnej lub szkła; wymieszaj zarezerwowaną papaję, jalapeo, cebulę i, w razie potrzeby, olej truflowy.
Dodać mieszaną mieszaninę, dobrze mieszając.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Usuń fasolę wanilii przed podaniem. Łyżka do pojedynczych szklanek; w razie potrzeby udekorować.
Uwaga: jeśli używasz dużych przegrzebków morskich, przeciąć na pół. Soki z papai i guawy są dostępne na rynkach etnicznych lub na Międzynarodowym przejściu w wielu sklepach spożywczych.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.