Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Przegrzebek-papaja Seviche może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka kolendry, jalapeño, przegrzebki morskie i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Przegrzebek - Papaja Seviche, Przegrzebek Seviche, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połówki papai; scoop się nasiona, zastrzegając 2 łyżki. Papaję obrać i pokroić w kostkę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykły Ananas
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Umieść zarezerwowane nasiona papai, sok z papai i następne 7 składników w blenderze. Zmiksować przez 1 minutę. Po uruchomieniu blendera powoli dodawać oliwę z oliwek; miksować przez 30 sekund. Miarka się nasiona wanilii, i dodać do mieszaniny; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Zwykły Ananas
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj fasolę waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
4
Umieść przegrzebki w dużej misce ze stali nierdzewnej lub szkła; wymieszaj zarezerwowaną papaję, jalapeo, cebulę i, w razie potrzeby, olej truflowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Truflowy
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Zwykły Ananas
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać mieszaną mieszaninę, dobrze mieszając.
6
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
7
Usuń fasolę wanilii przed podaniem. Łyżka do pojedynczych szklanek; w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
8
Uwaga: jeśli używasz dużych przegrzebków morskich, przeciąć na pół. Soki z papai i guawy są dostępne na rynkach etnicznych lub na Międzynarodowym przejściu w wielu sklepach spożywczych.
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to Santan EMA Reserve Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.