Przegrzebek-papaja Seviche jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sok z guawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Przegrzebek Seviche, Przegrzebek Seviche Z Daikonem, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem.
Instrukcje
1
Połówki papai; scoop się nasiona, zastrzegając 2 łyżki. Papaję obrać i pokroić w kostkę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja
Nasiona
2
Umieść zarezerwowane nasiona papai, sok z papai i następne 7 składników w blenderze. Zmiksować przez 1 minutę. Po uruchomieniu blendera powoli dodawać oliwę z oliwek; miksować przez 30 sekund. Miarka się nasiona wanilii, i dodać do mieszaniny; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Oliwa Z Oliwek
Papaja
Sok
Nasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodaj fasolę waniliową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
4
Umieść przegrzebki w dużej misce ze stali nierdzewnej lub szkła; wymieszaj zarezerwowaną papaję, jalapeo, cebulę i, w razie potrzeby, olej truflowy.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
7
Usuń fasolę wanilii przed podaniem. Łyżka do pojedynczych szklanek; w razie potrzeby udekorować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
8
Uwaga: jeśli używasz dużych przegrzebków morskich, przeciąć na pół. Soki z papai i guawy są dostępne na rynkach etnicznych lub na Międzynarodowym przejściu w wielu sklepach spożywczych.
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.