Przegrzebek - Papaja Seviche
Przegrzebek-papaja Seviche jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 223 kalorie. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, oliwę z oliwek, sok z guawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Przegrzebek Seviche, Przegrzebek Seviche Z Daikonem, oraz Przegrzebek Seviche Z Daikonem.
Instrukcje
Połówki papai; scoop się nasiona, zastrzegając 2 łyżki. Papaję obrać i pokroić w kostkę; odstawić.
Umieść zarezerwowane nasiona papai, sok z papai i następne 7 składników w blenderze. Zmiksować przez 1 minutę. Po uruchomieniu blendera powoli dodawać oliwę z oliwek; miksować przez 30 sekund. Miarka się nasiona wanilii, i dodać do mieszaniny; wymieszać.
Umieść przegrzebki w dużej misce ze stali nierdzewnej lub szkła; wymieszaj zarezerwowaną papaję, jalapeo, cebulę i, w razie potrzeby, olej truflowy.
Dodać mieszaną mieszaninę, dobrze mieszając.
Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Usuń fasolę wanilii przed podaniem. Łyżka do pojedynczych szklanek; w razie potrzeby udekorować.
Uwaga: jeśli używasz dużych przegrzebków morskich, przeciąć na pół. Soki z papai i guawy są dostępne na rynkach etnicznych lub na Międzynarodowym przejściu w wielu sklepach spożywczych.