Przecier z karczocha z chrupiącymi krewetkami i limonką

Przecier z karczocha z chrupiącymi krewetkami i limonką
Przecier z karczocha z chrupiącymi krewetkami i limonką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 3,65 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i pescatarian dieta. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś świeżo liście pietruszki, marynowane serca karczochów, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 26 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 54%. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowane kotlety jagnięce z Puree z karczochów, chrupiącymi karczochami i oliwką Cerignolan, Pieczone Chrupiące Krewetki Miodowo-Limonkowe, oraz Ryba w skórce Brioche z Puree z topinamburu i piklami z topinamburu.

Instrukcje

1
Umieść białka w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
2
W osobnym płytkim naczyniu połącz mąkę kukurydzianą, przyprawy ziołowe i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodaj krewetki do białek i obróć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Dodaj do mieszanki mąki kukurydzianej i obróć, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
5
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj krewetki i gotuj 2 do 3 minut z każdej strony, aż będą nieprzezroczyste w środku i jasnoróżowe na zewnątrz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
7
Tymczasem w robocie kuchennym połącz serca karczochów z 1 łyżką oleju ze słoika, białą fasolą i kwaśną śmietaną. Przetwarzaj do uzyskania gładkości. Złożyć pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, PodzielonyNa 4 Cytryny, Wyciśnięty Sok, Podzielony
Fasola BiałaFasola Biała
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
8
Większość krewetek podawaj na puree z karczochów (zarezerwuj 8 krewetek na kolejny posiłek). Wyciśnij sok z limonki na krewetki i podawaj z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)Bułeczki Kanapkowe Z łodzią Podwodną (około 10 Cali)
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
TrudnośćNormalny
Gotowe W26 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn