Przecier słodko-ziemniaczano-pomarańczowy ze Streuselem migdałowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkich ziemniaków i Purée pomarańczowego z migdałowym Streuselem. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku pomarańczowego, czerwone Skórki słodkie ziemniaki, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przecier słodko-ziemniaczano-pomarańczowy ze Streuselem migdałowym, Halibut zapiekany z migdałów z puree ze słodkich ziemniaków z dyni, oraz Placek ziemniaczany pomarańczowy z imbirem Streusel dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść wszystkie składniki w procesorze w kolejności podanej. Za pomocą włączania/wyłączania mieszaj, aż utworzą się małe wilgotne grudki.
Przenieś do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 191°. ziemniaki przekłuj widelcem w kilku miejscach.
Umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika i piec do bardzo miękki, około 1 godziny.
Przenieść do szafy i schłodzić. Obrać ziemniaki; włożyć mięso do dużej miski i zacieru.
Wymieszać z sokiem pomarańczowym, cukrem, masłem i skórką pomarańczową. Doprawić solą i pieprzem. Masło 13x9-calowe owalne danie zapiekane.
Przecier rozprowadzić w naczyniu; wierzch gładki. (Puree można zrobić 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozrzuć streusel na ziemniakach.
Piec, aż puree jest gorące i streusel jest chrupiące, o 40 protokół. Ostudzić 5 minut, następnie podawać.