Przecier słodko-ziemniaczano-pomarańczowy ze Streuselem migdałowym

Przecier słodko-ziemniaczano-pomarańczowy ze Streuselem migdałowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj słodkich ziemniaków i Purée pomarańczowego z migdałowym Streuselem. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 300 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soku pomarańczowego, czerwone Skórki słodkie ziemniaki, masło, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przecier słodko-ziemniaczano-pomarańczowy ze Streuselem migdałowym, Halibut zapiekany z migdałów z puree ze słodkich ziemniaków z dyni, oraz Placek ziemniaczany pomarańczowy z imbirem Streusel dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki w procesorze w kolejności podanej. Za pomocą włączania/wyłączania mieszaj, aż utworzą się małe wilgotne grudki.
2
Przenieś do miski. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 2 dni wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. ziemniaki przekłuj widelcem w kilku miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieścić bezpośrednio na stojaku piekarnika i piec do bardzo miękki, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Przenieść do szafy i schłodzić. Obrać ziemniaki; włożyć mięso do dużej miski i zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Wymieszać z sokiem pomarańczowym, cukrem, masłem i skórką pomarańczową. Doprawić solą i pieprzem. Masło 13x9-calowe owalne danie zapiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
5
Przecier rozprowadzić w naczyniu; wierzch gładki. (Puree można zrobić 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Rozgrzej piekarnik do 204°. rozrzuć streusel na ziemniakach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Piec, aż puree jest gorące i streusel jest chrupiące, o 40 protokół. Ostudzić 5 minut, następnie podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia24
Magazyn