Prowansalskie Ciasto Z Owocami Morza

Prowansalskie Ciasto Z Owocami Morza
Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $4.94 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Jeśli masz ogon homara, grubą sól i pieprz, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Provencal Seafood Bisque, Prowansalski Gulasz Z Owoców Morza # SundaySupper, oraz Curry Coconut-Zupa Z Owoców Morza (Seafood Rassa) dla podobnych receptur.

Składniki

6krewetki i żyłkiAioli, do serwowaniaAioli, do serwowania6krewetki i żyłkigruba sól i świeżo zmielony pieprzgruba sól i świeżo zmielony pieprz1łyżka czerwony ocet winnyciasteczka imbirowe, podzieloneciasteczka imbirowe, podzielone1koper włoski, pokrojony w plastry 1/4 calakoper włoski, pokrojony w plastry 1/4 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweFumet, czyli store-buy fish stockFumet, czyli store-buy fish stock33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filet z halibuta, obrany ze skóry i pokrojony na 1,5 calafilet z halibuta, obrany ze skóry i pokrojony na 1,5 cala12 łyżeczki czosnku w proszkuszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)1por, tylko białe i bladozielone części, dobrze umyte i drobno posiekanepor, tylko białe i bladozielone części, dobrze umyte i drobno posiekane1ogon homara, łuskany i pocięty na 1-calowe kawałki, skorupa zarezerwowana dla fumetogon homara, łuskany i pocięty na 1-calowe kawałki, skorupa zarezerwowana dla fumet23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia3puszkowane całe obrane pomidory śliwkowe, pokruszonepuszkowane całe obrane pomidory śliwkowe, pokruszone3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.pakiet mrożone ciasto francuskie, takie jak dufour, rozmrożonepakiet mrożone ciasto francuskie, takie jak dufour, rozmrożone1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.przegrzebki, twarde mięśnie usunięte, zmniejszone o połowęprzegrzebki, twarde mięśnie usunięte, zmniejszone o połowę1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.krewetki, obrane i deveined, muszle zarezerwowane dla fumetkrewetki, obrane i deveined, muszle zarezerwowane dla fumet1701 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filet basowy w paski, oskórowany i pokrojony na 1,5 calafilet basowy w paski, oskórowany i pokrojony na 1,5 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(1/2 patyczka) masło niesolone(1/2 patyczka) masło niesolone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn