Prosty Chleb Pełnoziarnisty

Prosty Chleb Pełnoziarnisty
Prosty chleb pełnoziarnisty jest Wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1425 kalorii, 46g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka ciepłej wody, mąki chlebowej, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ten przepis jest lubiany przez 3261 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 97%. Spróbuj Pieczywo Pełnoziarniste Miodowe: Pęknięta Pszenica, 100% chleb pełnoziarnisty-atta bread / chleb pełnoziarnisty, oraz Chleb pełnoziarnisty z kiełkami pszenicy i żytem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj ciepłą wodę, drożdże i 1/3 szklanki miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 5 szklanek białej mąki chlebowej i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
3
Niech ustawić na 30 minut, lub do dużych i bąbelkami.
4
Wymieszać 3 łyżki roztopionego masła, 1/3 szklanki miodu i sól. Wymieszać w 2 szklankach mąki pszennej. Mąkę płaską powierzchnię i ugniatać mąką pełnoziarnistą, aż nie będzie naprawdę lepki - po prostu odciągając od Lady, ale nadal lepki w dotyku. Może to zająć dodatkowe 2 do 4 szklanki mąki pełnoziarnistej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Umieść w wysmarowanej misce, obracając raz, aby pokryć powierzchnię ciasta. Przykryć naczyniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Odstawić w ciepłym miejscu, aż do podwojenia.
7
Uderz w dół i podziel na 3 bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PunchPunch
8
Umieścić w nasmarowane 9 x 5 calowe patelnie bochenek, i pozostawić do wyrośnięcia, aż ciasto ma szczycie patelnie o jeden cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
9
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 do 30 minut; nie przesadzaj. Lekko posmaruj wierzchy bochenków 2 łyżkami stopionego masła lub margaryny, aby zapobiec twardnieniu Skórki. Fajne całkowicie
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje3
Ocena Zdrowia34
Magazyn