Proste Lody Czekoladowe
Proste Lody czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 8G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka cukru, jajka, mleko odparowane i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream.
Instrukcje
Napełnij zlew kilkoma centymetrami lodowatej wody.
Jajka i kakao ubić w misce, aż będą dobrze wymieszane i gładkie.
Podgrzać mleko, mleko odparowane, cukier i mieszankę proszku kakaowego w rondlu o dużym dnie na średnim ogniu, stale ubijając, aż krem dojdzie do 180 stopni F (82 stopnie C), około 10 minut. Krem powinien być wystarczająco gruby, aby pokryć tylną część łyżki.
Wyjmij rondel z ognia i natychmiast przenieś do zlewu, aby zatrzymać gotowanie. Nadal mieszać krem do ostygnięcia; wymieszać ekstrakt z wanilii.
Wlać krem do maszyny do lodów, gdy osiągnie 40 stopni F (4 stopnie C). Zamrażać zgodnie ze wskazówkami producenta do miękkiego zamrożenia.
Przenieść lody do pokrywanego pojemnika; przykryć powierzchnię folią i uszczelką. Aby uzyskać najlepsze wyniki, lody powinny dojrzewać w zamrażarce co najmniej 2 godziny do nocy.