Proste ciasto pasterskie

Proste ciasto pasterskie
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu szkockich przepisów, więc spróbuj Simple Shepherd ' s Pie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 15. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz kukurydzę, kukurydzę z kernela, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Paleo Shepherd ' s Pie, Proste ciasto pasterskie, oraz Proste ciasto pasterskie dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ziemniaki umieścić w dużym garnku i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, o 20 protokół; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Ziemniaki rozgnieść z 2 łyżkami margaryny; wymieszać z mlekiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MargarynaMargaryna
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
4
Ciepła 2 łyżki margaryny na dużej patelni na średnim ogniu; mieszać w cebuli i saute aż cebula są przezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Rozłóż cebulę równomiernie na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Gotować i wymieszać mieloną wołowinę w tej samej patelni na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy, rozbijając duże kawałki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Ułóż wołowinę w naczyniu do pieczenia równomiernie na warstwie cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
8
Wytrzeć patelnię; miejsce kukurydzy i śmietany kukurydzy w patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać aż bąbelkami, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza KremowanaKukurydza Kremowana
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wlać mieszankę kukurydzy na wołowinę w naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Rozłóż puree ziemniaczane na mieszance kukurydzianej; kropka z pozostałymi 4 łyżkami margaryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
ZiemniakZiemniak
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
KukurydzaKukurydza
11
Posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
12
Piec w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie bąbelkowa i lekko rumiana na brzegach, a margaryna stopi się, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia5
Magazyn