Prosciutto-zawinięty Schab z prażonymi jabłkami

Prosciutto-zawinięty Schab z prażonymi jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj schabu zawiniętego w Prosciutto z pieczonymi jabłkami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 173g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 1362 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $10.57 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sól koszerna, masło, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suszone jabłka, można śledzić to danie główne z Jabłko Rodzynki Płatki Owsiane Śniadanie Ciasteczka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Prosciutto zawinięty konfitura Figowo-cebulowa na balsamicznym pieczonym polędwicy wieprzowej, Pieczony Schab Z Pigwami I Babeczkami, oraz Schab Pieczony Ziołowy Z Brukselką, Koprem Włoskim, Jabłkami I dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść suszone grzyby i suszone jabłka w osobnych małych miseczkach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby SuszoneGrzyby Suszone
Jabłka SuszoneJabłka Suszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj 1 szklankę wrzącej wody do każdej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Niech grzyby i jabłka moczyć, aż bardzo miękkie, o 30 protokół. Szczep grzyby. Przykryć i schłodzić płyn do namaczania (około 3/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
4
Odcedzić jabłka, odrzucając moczenie cieczy. Grzyby i jabłka drobno posiekać, połączyć w małej misce i odstawić na bok mieszaninę grzybów i jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Tymczasem jarmuż blanszować we wrzącej osolonej wodzie, aż zwiędnie, około 1 minuty. Za pomocą szczypiec, przenieść jarmuż do obramowanej blachy do pieczenia. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Usunąć wszelkie duże, twarde żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
7
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj cebulę; gotuj, często mieszając, do miękkości i lekko złocistego, około 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
9
Dodać grzyby i jabłka; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż smaki się stopią, o 5 protokół. Wymieszać z czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem; gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
10
Dodaj brandy i gotuj, aż płyn się wchłonie, około 1 minuty. Wymieszać 2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szczypty Zmielonych Goździków2 Szczypty Zmielonych Goździków
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić całkowicie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Dodaj mieloną wieprzowinę i wymieszaj, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
1
Aby Motyl, połóż schab na powierzchni roboczej z krótkim końcem skierowanym do ciebie. Trzymając długi, cienki ostry nóż równolegle do powierzchni roboczej i zaczynając wzdłuż jednego długiego boku, wyciąć 1/2 " powyżej spodu pieczenia. Kontynuuj krojenie do wewnątrz, Odciągając mięso wolną ręką i rozwijając pieczeń jak dywan, aż cały schab będzie płaski. Przykryć arkuszem folii. Używając młotka do mięsa, Funt do równej grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki Bułki Tartej Panko3 Szklanki Bułki Tartej Panko
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Odkryj wieprzowinę. Doprawić 1 łyżeczką soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Umieść liście kapusty na wierzchu schabu w równej warstwie, nakładając się w razie potrzeby i pozostawiając 1 " granicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
4
Rozprowadzić nadzienie na wierzchu jarmużu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
JarmużJarmuż
5
Zwinąć wieprzowinę w ciasny cylinder. Owinąć jedną warstwę prosciutto wokół pieczenia. Tie pieczeń bezpiecznie ze sznurkiem kuchennym w odstępach 1". Tuck rozmaryn gałązki pod sznurkiem, odstępy od siebie. Czy z wyprzedzeniem: pieczeń wieprzowa może być wykonana 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
ProsciuttoProsciutto
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
6
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed kontynuowaniem.
7
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Jabłka ułożyć na patelni. Rozpuścić 1 łyżkę masła z olejem na dużej patelni. Brązowy wieprzowina ze wszystkich stron, w sumie około 5 minut, a następnie umieścić na wierzchu jabłek na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
9
Dodaj cydr i 1/2 szklanki wody na patelni i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wlać mieszaninę do patelni. Schab pieczony do momentu włożenia termometru do środka schabu 60° (będzie ugotowany średnio, ale nadal lekko różowy), około 1 godziny 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
11
Niech reszta pieczeń przez co najmniej 20 minut i do 2 godzin.
12
Połóż pieczeń na talerzu. Jabłka rezerwować z patelni; łyżka tłuszczu z soków na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
13
Umieść patelnię na górze pieca na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dodaj wywar z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
15
Wlać zarezerwowany płyn grzybowy, pozostawiając osad, i gotować, skrobanie dna patelni, aby uwolnić wszelkie rumiane kawałki, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Ubijamy pozostałe 2 łyżki masła i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Odcedzić SOS; pokroić wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
17
Sos i jabłka podawać razem z pokrojoną wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
18
Propozycja wina: spróbuj połączyć tę wieprzowinę z dużym czerwonym, takim jak Tenuta dell ' Ornellaia 2009 Le Volte, Toskania (25 USD).
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn