Prosciutto, Gruszka i Blue Cheese Sushi
Przepis Prosciutto, Gruszka i niebieski ser Sushi jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Na 77 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 237 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz gruszkę, syrop balsamiczny, nori i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Prosciutto, Gruszka i Blue Cheese Sushi, Kanapki z Prosciutto, gruszką i serem pleśniowym, oraz Karmelizowana Gruszka, Prosciutto + Ser Pleśniowy Pizza.
Instrukcje
Połącz 3 szklanki ugotowanego brązowego ryżu z 4 łyżkami octu ryżowego i 1/2 łyżeczki soli koszernej. Grzać i rozgnieść 3 łyżki orzechów pinii; odstawić. Przykryj arkusz folii aluminiowej folią z tworzywa sztucznego, a na wierzchu 1 arkusz nori (wodorostów). Naciśnij 3/4 szklanki ryżu na nori, pozostawiając 1/4-calowe granice na górze i na dole. Wycisnąć Łyżkę pokruszonych orzechów piniowych do ryżu, a następnie dodać 1 cienki plasterek prosciutto, 1/2 łyżki sera pleśniowego i 2 łyżki gruszki.
Zwiń folię mocno w kierunku youl.
Wytnij rolkę na 1-calowe kawałki. Dodać jeszcze 3; skropić każdy 1/4 łyżki syropu balsamicznego.