Prosciutto di Parma z ciepłymi Tartaletkami figowymi
Prosciutto di Parma z ciepłymi Tartletami figowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1195 kalorii. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, prosciutto di parma, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać figi można śledzić to danie główne z Panna Cotta Z Figami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), Prosciutto di Parma Caramele przystawki, oraz Risotto z paprikanem i prosciutto di Parma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. masło naczynie do pieczenia i odstawić.
Na desce do makaronu, zrobić kopiec z mąki i zrobić dobrze w środku, podobnie jak przyrządzanie świeżego makaronu.
Wymieszać składniki tak, jak przyrządzać świeży makaron.wsypać cukier, jajka i roztopione masło, widelcem. Zagnieść ciasto i wyrabiać przez minutę, aż uformuje się średnia kulka. Podzielić na 4 kawałki i zwinąć w kulki. Przechowywać w lodówce 15 minut, aby pozostawić do odpoczynku. Tymczasem figi pokroić na połówki.
Wyjąć ciasto z lodówki i zwinąć każdy kawałek w 4 do 5-calowy okrąg, o grubości około 1/4 cala. Ułóż pokrojone owoce pokrojone bokiem do góry na każdej rundzie i piecz w temperaturze 400 F przez około 20 do 22 minut.
Wyjąć tarty z piekarnika, położyć na nich 2 cienkie plastry Prosciutto, posypać nasionami kopru włoskiego i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać.