Prosciutto di Parma z ciepłymi Tartaletkami figowymi

Prosciutto di Parma z ciepłymi Tartaletkami figowymi
Prosciutto di Parma z ciepłymi Tartletami figowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 1195 kalorii. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka cukru, prosciutto di parma, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać figi można śledzić to danie główne z Panna Cotta Z Figami jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), Prosciutto di Parma Caramele przystawki, oraz Risotto z paprikanem i prosciutto di Parma dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 F. masło naczynie do pieczenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Na desce do makaronu, zrobić kopiec z mąki i zrobić dobrze w środku, podobnie jak przyrządzanie świeżego makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
3
Wymieszać składniki tak, jak przyrządzać świeży makaron.wsypać cukier, jajka i roztopione masło, widelcem. Zagnieść ciasto i wyrabiać przez minutę, aż uformuje się średnia kulka. Podzielić na 4 kawałki i zwinąć w kulki. Przechowywać w lodówce 15 minut, aby pozostawić do odpoczynku. Tymczasem figi pokroić na połówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Makaronświeży Makaron
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
4
Wyjąć ciasto z lodówki i zwinąć każdy kawałek w 4 do 5-calowy okrąg, o grubości około 1/4 cala. Ułóż pokrojone owoce pokrojone bokiem do góry na każdej rundzie i piecz w temperaturze 400 F przez około 20 do 22 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Wyjąć tarty z piekarnika, położyć na nich 2 cienkie plastry Prosciutto, posypać nasionami kopru włoskiego i oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
ProsciuttoProsciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn