Profiteroles

Profiteroles
Profiteroles może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis zawiera 6 porcji z 833 kalorie, 13g białka, oraz 56g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 19% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką masło, sól koszerną, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 45%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Profiteroles, Profiteroles, oraz Profiteroles podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Podgrzać mleko, masło i sól na średnim ogniu, aż się poparzy. Gdy masło się rozpuści, dodaj mąkę od razu i ubijaj drewnianą łyżką, aż mieszanina się połączy i utworzy ciasto. Gotować, stale mieszając, na małym ogniu przez 2 minuty. Mąka zacznie pokrywać dno patelni. Wrzuć gorącą mieszaninę do miski robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać jajka i pulse, aż jajka są włączone do ciasta i mieszanina jest gęsta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
5
Wymieszaj mieszaninę w torbie do ciasta wyposażonej w dużą, gładką okrągłą końcówkę. Rura w kopcach o szerokości 1 1/2 cala i wysokości 1 cala na blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem. Powinieneś mieć około 18 chrupek. Mokrym palcem lekko przyciśnij wir na górze każdego zaciągnięcia. (Możesz również użyć 2 łyżek, aby wyciągnąć mieszaninę i uformować chrupki wilgotnymi palcami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
6
Piec przez 20 minut, lub do lekko rumiane, a następnie wyłączyć piekarnik i pozostawić do siedzenia przez kolejne 10 minut, aż dźwięk wydrążone po stuknięciu na dole. Zrób małą szczelinę z boku każdego zaciągnięcia, aby umożliwić ucieczkę pary. Odstawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Do sosu czekoladowego umieść śmietanę i chipsy czekoladowe w misce ustawionej na gotującej się wodzie i mieszaj, aż czekolada się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodać miód i kawę i mieszać do uzyskania gładkości. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
9
Do serwowania każdy profiterole pokroić na pół, napełnić małą gałką lodów, zastąpić wierzch i skropić lekko ciepłym sosem czekoladowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn