Profiterole Przyprawione Dynią Z Ciepłym Kompot Żurawinowym
Profiteroles przyprawione dynią z ciepłym kompot żurawinowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciepły kompot żurawinowy, przyprawę do Pumpkin pie, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier puder można po tym danie główne z Babeczki z orzechami laskowymi Brownie z kremem z orzechów laskowych jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Przyprawiona kasza kokosowa z kompot żurawinowo-pomarańczowym, Zupa Dyniowa Z Kompot Żurawinowy I Pieczone Kasztany, oraz Faux Profiteroles z ciepłym sosem karmelowym.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki doprowadzić do wrzenia w dużym rondlu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej.
Wymieszać mąkę i przyprawy pumpkin pie, ubijając drewnianą łyżką 1 1/2 do 2 minut lub aż mieszanina opuszcza boki patelni.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Dodać jajka, po jednym na raz, ubijając do gładkości po każdym dodaniu.
Linia 2 duże blachy do pieczenia z pergaminem.
Łyżka ciasto do dekoracji worek wyposażony w końcówkę # 4 gwiazdki; rury 24 (1 1/2-inch) kopce, 2 cale od siebie, na blachy do pieczenia.
Piec w 375 przez 30 minut lub aż nadmuchane i złoty.
Przenieść do stojaków drucianych do ostygnięcia.
Topy wyciąć z ptysiów i wypełnić gałką lodów. Zastąpić blaty; kurz cukrem pudrem. Łyżka ciepłego Kompozytu żurawinowego na indywidualne Dania; top z chrupkami i udekorować, w razie potrzeby.