Precel-Crusted Smażony Ser
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj smażonego sera z preclem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 76 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, jajka, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Precel Crusted Mac and Cheese, Precel Crusted Grillowany Ser, oraz Precel Crusted Mozzarella Cheese Sticks.
Instrukcje
Zrobić smażony ser: pulsować provolone i parmezan w robocie kuchennym, aż ser zbierze się w kulkę; przenieść do miski. Pulse żółty cheddar i 2 łyżeczki mąki w robocie kuchennym, aż będzie gładka. Uformuj łyżeczki do herbaty z żółtej mieszanki cheddar na 12 małych kulek; tocz się między dłońmi, aż będzie gładka.
Przełożyć na talerz i zamrozić do twardości, około 15 minut.
Dodać precle i pulsować, aż drobno zmielone z kilku kawałków; przenieść do płytkiego naczynia.
Wymieszać pozostałe 1 1/2 szklanki mąki i 1/2 łyżeczki pieprzu w innym naczyniu.
W trzecim naczyniu ubić jajka i musztardę.
Zwiń łyżki stołowe mieszanki provolone na 12 kulek, a następnie spłaszcz na dyski. Umieść 1 żółtą kulkę cheddar na każdym dysku, a następnie uformuj wokół niego provolone, zamykając cheddar.
Kulki serowe zanurzyć w mieszaninie jajecznej, następnie zagrzebać w mące; powrócić do mieszaniny jajecznej, a następnie zwinąć w okruchy precla, obracając się do płaszcza. Przechowywać w lodówce co najmniej 20 minut i do 3 godzin, aby ustawić powłokę.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Podgrzać 1/2 cala oleju z orzeszków ziemnych w rondlu, aż termometr do głębokiego smażenia rejestruje 360 stopni F. smażyć kulki serowe partiami, obracając, aż złoty, 30 sekund do 1 minuty.
Wyjąć łyżką szczelinową i przenieść do stojaka ustawionego w naczyniu do pieczenia.
Piec do ogrzania przez, 5 do 7 protokół.
Chrzan, musztardę i śmietanę ubić w misce.
Podawać ze smażonym serem.