Prażony Sorbet Truskawkowo-Maślany
Prażony truskawkowo-maślany Sorbet to bezglutenowe i wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz maślankę, cukier, fasolę waniliową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Sorbet Truskawkowo-Maślany, Maślanka Truskawkowa Sorbet, oraz Maślanka Truskawkowy Sorbet.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Połączyć truskawki i cukier w 13x9x2 " patelni do pieczenia. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii i dodać strąk; wrzucić do połączenia. Pieczone jagody, mieszając od czasu do czasu, aż soki będą bulgotać, 15-20 minut.
Odrzuć kapsułę. Przecier jagody, maślankę, śmietanę i sól w blenderze na gładką masę. Mieszankę przetwarzać w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Przenieś sorbet do hermetycznego pojemnika i zamrozić, aż będzie gotowy do podania.
DO AHEAD: Sorbet można zrobić 1 tydzień wcześniej. Zamrozić.
Pozostawić do zmiękczenia w temperaturze pokojowej 15 minut przed podaniem.