Prażony czosnek i cebula Linguine

Prażony czosnek i cebula Linguine
Prażony czosnek i cebula Linguine wymaga ok. 1 godzina i 11 minut od początku do końca. Ten przepis służy 11. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz popękany pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Pieczonej Cebuli I Czosnku, Prażony czosnek i karmelizowany dżem cebulowy, oraz Tarta Z Prażonym Czosnkiem I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę obrać i pokroić na 8 klinów. Delikatnie obrać zewnętrzną skórę z czosnku i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Odciąć i wyrzucić górną jedną czwartą główki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Umieścić cebulę i czosnek, pokroić boki w górę, w środku kawałka wytrzymałej folii aluminiowej; płaszcz sprayem do gotowania. Fold folii na cebuli i czosnku, szczelnie zamykając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż cebula i czosnek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
5
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
6
Usuń i wyrzuć skórę z czosnku. Miąższ czosnku wyjąć małą łyżeczką. Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj miąższ czosnku, cebulę i ser. Puls 5 razy lub aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Np. Palec Maślany, Grubo PosiekanyNp. Palec Maślany, Grubo Posiekany
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
7
Dodać bulion i kolejne 3 składniki do mieszanki czosnkowej. Proces, aż mieszanina zostanie drobno posiekana. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
8
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(duża Tuba)(duża Tuba)
9
Dodać mieszankę czosnku; wrzucić lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
10
Podawać natychmiast.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 11 m.
Porcje11
Ocena Zdrowia10
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn