Prażony czosnek i cebula Linguine
Prażony czosnek i cebula Linguine wymaga ok. 1 godzina i 11 minut od początku do końca. Ten przepis służy 11. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 5G białka, oraz 2G tłuszczu. Przynosi wam to moje przepisy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Udaj się do sklepu i odbierz popękany pieprz, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Z Pieczonej Cebuli I Czosnku, Prażony czosnek i karmelizowany dżem cebulowy, oraz Tarta Z Prażonym Czosnkiem I Karmelizowaną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę obrać i pokroić na 8 klinów. Delikatnie obrać zewnętrzną skórę z czosnku i wyrzucić.
Odciąć i wyrzucić górną jedną czwartą główki czosnku.
Umieścić cebulę i czosnek, pokroić boki w górę, w środku kawałka wytrzymałej folii aluminiowej; płaszcz sprayem do gotowania. Fold folii na cebuli i czosnku, szczelnie zamykając.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub aż cebula i czosnek będą miękkie.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Usuń i wyrzuć skórę z czosnku. Miąższ czosnku wyjąć małą łyżeczką. Umieść ostrze noża w misce robota kuchennego; dodaj miąższ czosnku, cebulę i ser. Puls 5 razy lub aż do połączenia.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki do mieszanki czosnkowej. Proces, aż mieszanina zostanie drobno posiekana. Odstawić.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić.
Dodać mieszankę czosnku; wrzucić lekko.