Prażone Szparagi Z Parmezanem
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Prażone szparagi z parmezanem mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 49 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, parmezan, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Szparagi Pieczone W Parmezanie, Prażone Szparagi Z Parmezanem, oraz Szparagi Pieczone W Parmezanie.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika na górnej trzeciej części piekarnika.
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C).
Umieść wkładkę do parownika w rondlu i napełnij wodą tuż poniżej dna parownika. Doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodaj szparagi, przykryć, i pary, aż ledwo miękkie, 2 do 4 minut w zależności od grubości.
Szparagi na parze ułożyć na blasze do pieczenia.
Skropić oliwą z oliwek i zwinąć szparagi w oliwie, aż będą pokryte.
Posypać mielonym czarnym pieprzem i parmezanem.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane, o 5 protokół. Nie obracać ani nie wstrząsać szparagów.
Podawać z cytrynowymi klinami.