Prażone Chile-Limonka Broccolini
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać palone Chile-Limonka Broccolini spróbować. Na 4,63 zł / porcja, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 125 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Jeśli masz ancho chile w proszku, pieprz, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kalafior Wapienny Prażony Chile - 0 Punktów, Łopatka wieprzowa pieczona z limonką i Chile, oraz Pieczona dynia z żołędzi z Chile-limonkowy Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przyciąć liście i boki łodyg z broccolini. Umieścić broccolini na 2 duże obramowane blachy do pieczenia (będą one bardzo pełne).
Masło roztopić z solą i pieprzem w małym rondlu na średnim ogniu. Wymieszaj w proszku chile, usuń z ognia i wymieszaj skórkę z limonki.
Mżawka masło na broccolini i włączyć aż dobrze pokryte.
Pieczemy broccolini, zmieniając pozycje patelni i obracając szczypcami w połowie gotowania, do miękkości-chrupiące, 15 do 18 minut.
Make ahead: do 1 dnia, schłodzone. Podgrzać, tented z folią, w piekarniku 350 na 1 duży obramowany blachy do pieczenia, aż gorące, 30 protokół.