Prawie Tortuga Ciasto Rumowe
Prawie Tortuga Rum ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 395 kalorii, 5G białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 82 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 29 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cukier granulowany, vanillan instant pudding mix, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Pierścień Ananasowy Rum Sundae # SummerDessertWeek, Toll House Cake (Layer Cake lub Bundt Cake-You Pick), oraz Eggless Wheat Tutti Frutti Cake-wegańskie ciasto pełnoziarniste-Christmas Cake s dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Posmaruj i mąkę standardową miską Bundt lub spryskaj obficie dobrym dodatkiem mąki do pieczenia.
Mąkę tortową, cukier, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce miksera stojącego.
Dodać kawałki zmiękczonego masła i 3 łyżki oleju roślinnego. Kontynuuj mieszanie na średniej niskiej prędkości, aż mieszanina wygląda jak drobny żwir.
Dodać pudding mix, mleko, jajka, pozostały olej, rum i wanilia. Kontynuuj bicie wiosłem, podnosząc prędkość do średniej. Beat aż dobrze wymieszane, skrobanie miski często. Ciasto powinno być bardzo gładkie.
Posypać posiekane orzechy na dnie patelni.
Wlać ciasto na orzechy i piec przez 55 minut lub aż tester ciasta wyjdzie czysty i ciasto sprężyny z powrotem.Przygotuj Glazurę Do Namaczania Rumu.
Masło, wodę i cukier połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Redukować na wolnym ogniu i gotować, aż cukier się rozpuści i syrop jest dobrze połączone i trochę grubsze.
Zdjąć z ognia i wymieszać z rumem.Podczas gdy ciasto jest nadal chłodzenia do góry nogami na patelni, wlać trochę gorącego syropu na wierzchu ciasta (i szturchnął otwory na nim z wykałaczką, pozwalając jej czas moczyć w (może to potrwać kilka minut, jak będzie dużo syropu) nadal dodawać syrop, aż cały syrop jest dodany. Pozostawić ciasto do całkowitego ostygnięcia na patelni przed obracając się na półmisek.