Prawie surowa zupa szparagowa z jogurtem i migdałami

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj prawie surowej zupy szparagowej z jogurtem i migdałami. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 137 kalorii. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz grecki jogurt, sok z cytryny, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Zupa szparagowa i rampa z jogurtem, Zupa Szparagowa Krem Z Jogurtem I Estragonem, oraz Jogurt jagodowy mieszany z migdałami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Na blasze do pieczenia wrzucić szparagi i olej, posypać solą i pieprzem. Szparagi upiec, aż lekko upieczone, ale nadal chrupiące, o 5 protokół. Szparagi lekko ostudzić.
Połączyć 1 szklanka wody, szparagi, bulion i sok z cytryny w blenderze i puree do bardzo gładkie, o 2 protokół.
Przelać zupę do średnio ciężkiego rondla i podgrzać zupę. Zmiksować skórkę mięty i cytryny, posypać solą i pieprzem.
Podziel zupę między miseczki i udekoruj greckim jogurtem i migdałami.