Prawdziwe Domowe Tamales

Prawdziwe Domowe Tamales
Prawdziwe domowe Tamales wymaga o 3 godziny i 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 136 kalorii, 10g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje 93 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cebuli, schab, kapsuły california chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 57%. Spróbuj Prawdziwe Domowe Tamales, Domowe Żółte Ciasto Mix: Prawdziwe Składniki, Naprawdę Szybko, oraz Ser z pieczonym Chile Tamales: Tamales de Queso con Rajas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć wieprzowinę do holenderskiego piekarnika z cebulą i czosnkiem i dodać wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż mięso jest gotowane przez, O 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Użyj gumowych rękawic, aby usunąć łodygi i nasiona z chile strąków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
3
Umieść chiles w rondlu z 2 szklankami wody. Gotować na wolnym ogniu przez 20 minut, następnie wyjąć z ognia do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Przełożyć chiles i wodę do blendera i zmiksować na gładką masę. Odcedzić mieszaninę, wymieszać z solą i odstawić na bok. Rozdrobnić gotowane mięso i wymieszać w jednej filiżance sosu chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
SOSSOS
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Łuski kukurydzy moczyć w misce z ciepłą wodą. W dużej misce ubić smalec łyżką bulionu, aż będzie puszysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
BulionBulion
WodaWoda
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Połączyć masę harina, proszek do pieczenia i sól; wymieszać ze smalcem, dodając więcej bulionu w razie potrzeby, aby uformować gąbczaste ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
(mieszanka Masy Kukurydzianej)(mieszanka Masy Kukurydzianej)
BulionBulion
CiastoCiasto
SmalecSmalec
SólSól
7
Rozłóż ciasto na łuski kukurydzy do grubości 1/4 do 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzyłuski Kukurydzy
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CiastoCiasto
8
Umieść jedną łyżkę nadzienia mięsnego na środku. Złóż boki łusek w kierunku środka i umieść w parowarze. Pary przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
9
Usuń tamales z łusek i mżawka Pozostałe SOS chile nad. Top z kwaśną śmietaną. Na kremowy sos, wymieszać śmietanę w sosie chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
SOSSOS
Papryka ChiliPapryka Chili
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 35 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia18
Magazyn