Prasowana Kanapka Z Bajglem
Prasowana kanapka z bajglem to pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 14g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 2. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, łosoś, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Włoska Kanapka Prasowana, Tłoczona Kanapka Piknikowa, oraz Tłoczona kanapka piknikowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać serek śmietankowy, kapary, szczypiorek i koperek. Odstawić.
Wyciąć cienki plasterek od góry i od dołu każdego bajgla za pomocą ząbkowanego noża, a następnie pokroić bajgle na pół poziomo (zapasowe resztki bajgla do innego celu, na przykład domowej bułki tartej).
Złóż kanapki, rozkładając każdą połowę obwarzanka z 2 łyżeczkami mieszanki twarogu. Top z wędzonym łososiem, pomidorami, cebulą i ogórkami.
Przenieść kanapki do prasy panini lub patelni nonstick i gotować, aż obwarzanki są tosty z każdej strony.