Pralinki orzechowe i czekoladowe
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Pecan i czekoladowe praliny może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka słodko-gorzkiej czekolady, śmietana, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pralinki Orzechowe, Pralinki Orzechowe, oraz Pralinki Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.Delikatnie mieszając, przynieś 2 szklanki orzechów pekan, obiesugary, śmietanę i masło do wrzenia w ciężkim rondlu amedium na średnim ogniu. Dołącz Candy termometerto stronie patelni. Gotować, czasami wirując patelni, ażtermometr rejestruje 113°, 7-8 minut.
Wyjąć z ognia; energicznie mieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina zgęstnieje i zawiesiny w syropie, 2-3 minuty.
Upuść cukierki, ubijając łyżeczkę do herbaty na przygotowane arkusze.
Niech ostygnie całkowicie.Łyżka trochę roztopionej czekolady nad; umieścić apecan pół na wierzchu. Chłód do zestawu, około 30 minut. DO przodu: można zrobić 1 tydzień. Przechowywać szczelnie w lodówce. Przed podaniem należy powrócić do temperatury pokojowej.