Praline Pecan French Toast
Przepis Praline Pecan francuskie tosty może zaspokoić Amerykański głód w około 8 godzin i 50 minut. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 447 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół, brązowy cukier, pekan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 36%. Spróbuj Pralinowo-Orzechowy Tost Francuski, pecan praline zapiekanka z tostami francuskimi, oraz Pralinki Tosty Francuskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Ubić jajka, pół na pół, 1 łyżkę brązowego cukru i ekstrakt waniliowy w misce, aż mieszanina będzie gładka i brązowy cukier się rozpuści.
Wlać 1 szklankę mieszanki jaj do przygotowanego naczynia do pieczenia. Ułóż kromki francuskiego chleba w naczyniu do pieczenia i równomiernie wlej pozostałą masę jajeczną na chleb. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Roztopić masło w rondlu na średnim ogniu; wymieszać 3/4 szklanki brązowego cukru i syropu klonowego na masło, mieszając, aż będzie gładkie. Doprowadzić syrop do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 1 minutę, stale mieszając. Pekan wymieszać z syropem. Łyżka orzechowego syropu pralinowego równomiernie na francuskiej zapiekance tostowej.
Piec zapiekankę w nagrzanym piekarniku, aż zestaw i złoty kolor, o 30 protokół.