"Prace" Faszerowane Ziemniaki
"Prace" nadziewane ziemniaki może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 388 kalorii. Ten bezglutenowy przepis służy 4 i kosztuje $1.4 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, pieczone ziemniaki, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori), Gravlax z pracami, oraz Prace " Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować w średnim nonstick patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń z patelni; pokruszyć i odstawić. Wytrzyj patelnię czystą ręcznikami papierowymi.
Umieść patelnię pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę. Odstawić.
Pieczemy ziemniaki w temperaturze 400 przez 1 godzinę lub do końca; lekko ostudzimy.
Wytnij wzdłużną szczelinę na wierzchu ziemniaków; ostrożnie Zbierz miąższ do miski, pozostawiając skorupki nienaruszone.
Dodaj połowę pokruszonego boczku, czosnek, śmietanę, 1/4 szklanki sera, 3 łyżki cebuli, mleko i sól do miazgi; zacieru.
Zwiększenie temperatury pieca do 45
Skorupy studzić mieszanką ziemniaczaną; wierzch z połową pokruszonego boczku, 1/4 szklanki sera i pozostałą cebulą.
Ułożyć nadziewane ziemniaki na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 450 przez 15 minut lub do momentu, gdy ziemniaki zostaną dokładnie podgrzane.
W razie potrzeby posypać pieprzem.