Prażona Rzodkiewka Arbuzowa

Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Prażona rzodkiewka arbuza może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 111 kalorii. Ten przepis służy 4. Mieszanka grubej soli morskiej, oliwy z oliwek, rzodkiewki arbuza i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Rzodkiewka marynowana (arbuzowa) , Dip Feta Z Arbuzową Rzodkiewką, oraz Kaczka glazurowana jabłkiem z arbuzową rzodkiewką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rzodkiewki pokroić w kliny.
Wymieszać z 2 łyżkami. olej i umieścić w 2-qt. naczynie do pieczenia. Upiec rzodkiewki, mieszając od czasu do czasu, aż do przetargu widelca, około 1 godziny.
Mżawka z pozostałą 1 łyżką. olej i posypać solą morską.