Pożegnanie lata-Sorbet mieszany jagodowo-bananowy

Pożegnanie lata - Sorbet mieszany jagodowo-bananowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap deser. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 189 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 3,31 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka ekstraktu waniliowego, jagody, puszki mleka kokosowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Mieszany kompot jagodowy z sorbetem cytrynowym, Wacheryny z sorbetem malinowym i mieszanym sosem jagodowo-Kardamonowym, oraz Mieszany Koktajl Jagodowy Summer Smoothie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Banany obrać i wrzucić do blendera z mlekiem kokosowym. Zmiksować do połączenia.
Dodać jeżyny, 1 łyżkę płynnej stewii, ekstrakt waniliowy i sok z cytryny. Mieszaj, aż jagody zostaną całkowicie przecierane.Smak, dodać więcej stewii, jeśli zbyt cierpki.
Dodaj trochę więcej stewii, niż myślisz, że potrzebujesz, ponieważ smak zmieni się, gdy płynny sorbet zostanie zamrożony.Gdy jesteś zadowolony z poziomu słodyczy, zrób sorbet w dwuwarstwowej maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.