Południowoindyjskie Ciasta Z Soczewicy Z Raitą

Południowoindyjskie Ciasta Z Soczewicy Z Raitą
Przepis South Indian soczewica ciasta z Raitan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 556 kalorii. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ryżu basmati, sok z cytryny, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 99%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Południowoindyjskie ciasta z soczewicy z Raitą, South Indian Pikantny Gulasz Z Soczewicy, oraz Sambar-Południowoindyjski gulasz z soczewicy tamaryndowca.

Składniki

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Aichenberg Premium Gruner Veltliner z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn