Południowoafrykańska Tarta Mleczna-Tradycyjna

Południowoafrykańska Tarta Mleczna-Tradycyjna
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj południowoafrykańską tartę mleczną-tradycyjną. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 539 kalorii, 11g białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jeśli masz laski cynamonu lub, mąka kukurydziana, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni afrykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Budyń Południowoafrykański, Sambal Południowoafrykański, oraz Południowoafrykańsko-Greckie Ciasto Serowe dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinotage, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc i Riesling są doskonałym wyborem dla Afryki. Najlepsze wino do potraw afrykańskich będzie zależeć od dania, ale owocowe, aromatyczne białe wino jest bezpiecznym wyborem dla pikantnych potraw, podczas gdy pinotage byłby tradycyjnym meczem dla kuchni południowoafrykańskiej. Jedno wino, którego można spróbować to Beeslaar Pinotage. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
Beeslaar Pinotage
Beeslaar Pinotage
Subtelne aromaty kadzidła i kwiatowego składnika, dodają pikanterii i ziemistości ciemnym nutom wiśni i ciemnej śliwki na nosie. Średnio pełniejszy korpus ma angażującą czystość i koncentrację owoców z elegancką teksturą i drobniejszymi taninami dostosowanymi do soczystych smaków owoców jagodowych. Ważąc 14,5% alkoholu objętościowo, zachowuje swoją świeżość i żywotność oraz miesza się z napowietrzaniem, co sugeruje, że będzie się pięknie starzeć przez dużą liczbę lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn