Ten przepis służy 10. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu adobo, pitas, indyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grecki Indyk Pitas, Turcja Kofta Pitas, oraz Grillowane Pitasy Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce połącz majonez, chili, sos adobo i sok z limonki. Doprawić pieprzem. Przechowywać schłodzone, aż będą gotowe do podania. Sprawia, że około 1/2 szklanki. (Mieszaninę można przygotować z wyprzedzeniem do trzech dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS Adobo
Sok Z Limonki
Majonez
Papryka Chili
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Uformuj kieszenie w połówki pitas. Podziel mieszankę majonezu na pół i rozłóż łyżkę głęboko w każdej kieszeni. Podziel indyka, ser i plastry awokado między kieszenie, chowając je do środka. Podziel kiełki między kieszenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry Awokado
Majonez
Kiełki
Ser
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cała Turcja
Kombinacja 2
3
Na wierzchu rozprowadzić pozostały majonez. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos