Południowo-Zachodnia Sałatka Z Kurczakiem Taco

Przepis Sałatka taco z kurczakiem jest gotowa w około 25 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 398 kalorii, 24g białka, oraz 24g tłuszczu. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw taco, mieszankę meksykańskiego sera, mieszankę sałaty rzymskiej i liściastej oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-zachodnia Sałatka taco BLT, Południowo-Zachodnia Rybna Sałatka Taco, oraz Southwestern Chicken Taco Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubij składniki dressing z trzepaczką do dobrze wymieszane.
W dużej misce, wymieszać składniki sałatki z wyjątkiem chipsów kukurydzianych.
Dodać opatrunek; wrzucić do powlekania.
Posypać wiórkami kukurydzianymi.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Winnica Alexana Revana Pinot Noir z oceną 4,7 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.