Południowo-zachodnia sałatka z awokado i czarnej fasoli

Południowo-zachodnia sałatka z awokado i czarnej fasoli wymaga około 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 23 g białka i 37 g tłuszczu. Za 2,91 USD za porcję ten przepis pokrywa 37% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4 osobom. Ten przepis lubi 17 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Świetnie sprawdza się jako dość tania przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, odrobina ostrego sosu, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał świetny wynik łyżką wynoszący 94%. Podobne przepisy to Południowo-zachodnie jajka po benedyktyńsku z pastą z czarnej fasoli, awokado i salsą, sałatka z południowo-zachodniej fasoli z czarną fasolą, groszkiem czarnookim, pieprzem i południowo-zachodnia sałatka z czarnej fasoli.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj kolendrę, olej, sok z limonki i ostry sos.
W dużej misce dodaj sałatę, awokado, kukurydzę, fasolę, pomidory i ser.
Dodać dressing i dobrze wymieszać. Dopraw solą i pieprzem do smaku i podawaj.