Południowo-Zachodnia Sałatka Wieprzowa
Południowo-zachodnia Sałatka wieprzowa jest bezglutenowe danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 317 kalorii, 31g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, olej canolan, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Południowo-Zachodnia Sałatka Wieprzowa, Sałatka kukurydziana z wieprzowiną, oraz Południowo-Zachodnia Sałatka Z Grilla Wieprzowego (Lub Kurczaka) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić wieprzowinę na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzem.
Piec 30-40 minut lub do momentu, aż wieprzowina będzie lekko zarumieniona na środku i termometr do mięsa włożony na środku będzie miał temperaturę 71°. schłodzić wieprzowinę; pokroić w plasterki.
Tymczasem, w małej misce, wymieszać jogurt, kolendra, sok z limonki, olej, cukier i 1/4 łyżeczki soli, aż dobrze wymieszać; odstawić.
Na dużym talerzu ułóż warzywa sałatkowe, paprykę, grzyby i groszek. Top z plasterkami wieprzowiny.