Południowo-Zachodnia Sałatka Ryżowa
Południowo-zachodnia Sałatka ryżowa jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 220 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz paprykę, kukurydzę, lekko chipsy tortilla i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Południowo-Zachodnia Sałatka Ryżowa, Południowo-zachodnia Sałatka ryżowo-fasolowa, oraz Sałatka z fasoli i ryżu.
Instrukcje
Przygotować ryż zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić w dużej misce; ostudzić.
Dodać fasolę, kukurydzę, paprykę, cebulę, dressing i salsę; lekko wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę lub aż będzie gotowy do podania.
Top z rozdrobnionych wiórów tuż przed podaniem.