Południowo-zachodnia Grillowana jagnięcina jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 799 kalorii, 87g białka, oraz 26g tłuszczu. Na $5.98 za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka bulionu z kurczaka, śmietany, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Południowo-Zachodnie Kotlety Jagnięce, Grillowana Kukurydza Południowo-Zachodnia, oraz Grillowane Pałeczki W Stylu Południowo-Zachodnim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu połącz pierwsze osiem składników. Gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
W międzyczasie grilluj kotlety jagnięce, obracając raz, na średnim ogniu przez 10-14 minut dla średnio rzadkich, 14-16 minut dla średnich lub 16-20 minut dla dobrze zrobionych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Posmaruj sosem w ciągu ostatnich kilku minut grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
4
Podawać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę