Południowo-Zachodni Klopsik
Południowo-zachodni klopsik to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka taco bellâ® & chunky salsa, pietruszka liści, minut tapioka, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 13%. Spróbuj Południowo-Zachodni Klopsik, Południowo-Zachodni Klopsik, oraz Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf-można zrobić restauracja degustacja klopsików w domu, nie jest tajemnicą, jak zrobić klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Umieść cebulę, kolendrę,tapiokę, jajka i mieszankę przypraw taco w pojemniku z maszynką kuchenną wyposażonym w stalowe ostrze; przykryj. Proces za pomocą on/off działania aż drobno posiekane.
Dodać fasolę; przykryć. Proces, za pomocą on/off działania, aż ziarna są drobno posiekane.
Miejsce w średniej misce.
Dodać mięso i 1/2 szklanki salsy; wymieszać tylko do wymieszania. Kształt Owalny Bochenek w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec 1 godzinę 15 minut lub aż gotowane przez. Top z pozostałą 1/2 szklanki salsy.