Południowo-Zachodni Dip Kukurydziano-Serowy
Południowo-zachodni Dip kukurydziano-serowy jest bezglutenowe hor d ' oeuvre. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 278 kalorii, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz kukurydzę, chipsy tortilla, meksykański produkt serowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Spróbuj Południowo-Zachodni Dip Kukurydziano-Serowy, Bacon Ranch CORN Dip, oraz Dip Z Serem Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spuścić płyn z kukurydzy do rondla 2-quart.
Dodać ser; gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, aż się stopi.
Wymieszaj kukurydzę. Gotować do całkowitego ogrzania. Łyżka do miski.
Podawać z chipsami tortilla.