Poznaj trufle z czarnymi suwakami trufli
Pobierz zawiesić trufle z czarnych suwaków trufli może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.06 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 180 kalorii, 11g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, trufle, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 28%. Spróbuj Suwaki z polędwicy i czarnej trufli, Trufle Oreo {plus samouczek zanurzania trufli}, oraz Czekoladowe truflowe Martini z truflami Rumowymi Dulce de Leche dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, delikatnie połączyć polędwicę i posiekaną truflę; kształt na 8 grubych hamburgerów wielkości suwaka. Ustaw suwaki na talerzu, przykryj folią. Przechowywać w lodówce 8 do 24 godzin przed gotowaniem.Rukolę umyć i osuszyć, a następnie wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem; zestaw aside.In duża ciężka patelnia, podgrzać pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż się połysk. Sezonować suwaki po obu stronach z solą i pieprzem; gotować na średnim ogniu, aż zbrązowieje, o 2 protokół z boku na rzadkie do średnio rzadkie, lub do smaku. Nie tłocz patelni, w razie potrzeby pracuj partiami. Ułóż ubraną rukolę na spodniach opiekanych bułeczek suwakowych. Top każdy z gotowanym suwakiem.
Na wierzch bułki rozprowadzić odrobinę majonezu (jeśli używasz) i ułożyć je na suwakach.
Podawać natychmiast.Jak to: jak Ładowanie...