Powolne Gotowanie Sosu Do Spaghetti
Jeśli masz około 3 godziny i 20 minut do spędzenia w kuchni, powolne gotowanie sosu do Spaghetti może być doskonałym bez nabiału przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 18g białka, oraz 25g tłuszczu. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,4 USD za porcję. 4 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Działa dobrze jako sos przyjazny dla budżetu. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sos do spaghetti, spaghetti, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują 365 dni powolnego gotowania: do powolnej kuchenki Wegetariańskie Meksykańskie miski z komosą ryżową z kremowym sosem z awokado, Crock-Pot Getting Sauced Spaghetti Sauce-Szalone Wyzwanie Kulinarne, oraz Frontera Beef Barbacoa SOS Wolno Gotujący.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu brązowa kiełbasa i cayenne przez około 5 minut.
Dodaj tyle wody, aby przykryć; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 10 minut.
Odcedzić; przenieść do 1-1 / 2-qt. powolna kuchenka.
Dodaj cebulę i zielony pieprz.
Na wierzch polać sosem spaghetti. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 1 godzinę. Zmniejsz ogień i gotuj 2-3 godziny dłużej.