Powolna Zapiekanka Francuska wieprzowo-fasolowa
Slow-Cooker French Pork and Bean Casserole to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 2,71 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 605 kalorii, 40g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 5. Ten przepis od Betty Crocker ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę, marchewkę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest doskonałe. Spróbuj Powolna Zapiekanka Francuska wieprzowo-fasolowa, Slow Cooker Zapiekanka Z Tostami Francuskimi, oraz Slow Cooker Banan French Toast Zapiekanka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 10-calowej patelni, gotować boczek, kawałki wieprzowiny i cebuli na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina zacznie brązowieć.
Spray 3 1/2-do 4-quart powolna kuchenka z gotowania sprayu. W kuchence umieścić mieszaninę wieprzową. Wymieszać z pozostałymi składnikami z wyjątkiem fasoli i kiełbasy.
Warstwę fasoli na wierzchu.
Przykryć; gotować na małym ogniu od 6 do 7 godzin.
Wymieszaj kiełbasę. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć; gotować 30 minut dłużej lub do całkowitego ogrzania.