Powolna Kuchenka Żurawinowa Pierś Z Indyka

Powolna kuchenka żurawinowa pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 366 kalorii. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 234 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pierś z indyka, sos żurawinowy, sok pomarańczowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 86% to danie jest super. Spróbuj Pierś z indyka w sosie żurawinowo-cebulowym, Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka, oraz Powolna Kuchenka Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sos żurawinowy ułożyć w misce i rozgnieść.
Wymieszać w mieszance zupy cebulowej i soku pomarańczowego razem, aż mieszanina jest dobrze połączone.
Spryskaj wnętrze wolnej kuchenki sprayem do gotowania i umieść pierś indyka w kuchence.
Składniki sosu wlać na pierś indyka. Ustaw kuchenkę na niskim poziomie i gotuj, aż pierś indyka będzie bardzo delikatna, około 7 godzin.