Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem

Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem jest bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 693 kalorie, 55g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 181 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka wina, miodu, gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać kuskus, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Z Mango Kuskus jako deser. Wiele osób naprawdę lubiło to żydowskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Powolna kuchenka marokański mostek z czerwoną cebulą i morelowym kuskusem, Wolnoopalaczowy mostek z cebulą, oraz Powolna kuchenka marokański przyprawiony gulasz z owocami i orzechami kuskus Pilaf # CampbellSauces.
Instrukcje
Ułóż kliny cebuli i pasternak na dnie wolnej kuchenki. Wołowinę doprawić solą i czarnym pieprzem. W małej misce połącz kolendrę, kminek, cynamon, czosnek w proszku i gałkę muszkatołową. Mieszankę przypraw Rub całą wołowinę. Ułóż wołowinę na cebuli i pasternaku w wolnej kuchence. Ułóż morele wokół wołowiny.
W małej misce ubij razem wino, bulion i miód.
Wlać mieszaninę na wołowinę i warzywa. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6 do 8 godzin lub na wysokim przez 3 do 4 godzin.
Kuskus gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podawać wołowinę, warzywa i morele na kuskusie.
Wlać dodatkowy sos z wolnej kuchenki i top z kolendry.