Powolna Fasolka Po Bretońsku

Powolna Fasolka Po Bretońsku
Wolnowarowa Fasolka po bretońsku może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 18 porcji z 342 kalorie, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Jeśli masz pod ręką cebulę, soloną wieprzowinę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, co jest całkiem niezłe. Spróbuj Fasolka Po Bretońsku Wolnowarowa, Powolna Fasolka Po Bretońsku, oraz Powolna Fasolka Po Bretońsku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
2
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy; dodaj wodę, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1 do 4 godzin lub do zmiękczenia fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
4
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn. Wróć do holenderskiego piekarnika; dodaj 4 qts. woda. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do momentu, gdy fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
5
Odcedź i zarezerwuj płyn.
6
Połącz fasolę z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
7
Przenieś do dwóch Nie nasmarowanych 2-1 / 2-qt. naczynia do pieczenia lub garnki fasoli.
8
Dodaj 1-1 / 2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do każdej zapiekanki; wymieszaj, aby połączyć.
9
Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 3 do 3-1/2 godziny lub do momentu, gdy fasola będzie tak gęsta, jak chcesz, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
10
W razie potrzeby dodaj więcej zarezerwowanego płynu do gotowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn