Powolna Fasolka Po Bretońsku

Powolna Fasolka Po Bretońsku
Wolnowarowa Fasolka po bretońsku może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis zawiera 18 porcji z 342 kalorie, 12g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 54 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 4 godziny i 15 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło ten dodatek. Jeśli masz pod ręką cebulę, soloną wieprzowinę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, co jest całkiem niezłe. Spróbuj Fasolka Po Bretońsku Wolnowarowa, Powolna Fasolka Po Bretońsku, oraz Powolna Fasolka Po Bretońsku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Posortuj fasolę i spłucz zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Umieść fasolę w holenderskim piekarniku lub czajniku do zupy; dodaj wodę, aby przykryć 2 cale. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
3
Zdejmij z ognia; przykryj i odstaw na 1 do 4 godzin lub do zmiękczenia fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
4
Odcedź i opłucz fasolę, odrzucając płyn. Wróć do holenderskiego piekarnika; dodaj 4 qts. woda. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do momentu, gdy fasola będzie prawie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Odcedź i zarezerwuj płyn.
6
Połącz fasolę z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
7
Przenieś do dwóch Nie nasmarowanych 2-1 / 2-qt. naczynia do pieczenia lub garnki fasoli.
8
Dodaj 1-1 / 2 szklanki zarezerwowanego płynu do gotowania do każdej zapiekanki; wymieszaj, aby połączyć.
9
Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 3 do 3-1/2 godziny lub do momentu, gdy fasola będzie tak gęsta, jak chcesz, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
10
W razie potrzeby dodaj więcej zarezerwowanego płynu do gotowania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn